kreisibailut kopissa #partybooth

Referenssit - PartyBooth

PartyBooth on ollut monessa mukana! Referensseistämme voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin bileistä, joissa PartyBooth on ollut tilaisuuden ehdoton vetonaula.

"Olemme käyttäneet Partyboothia useilla messuilla, asiakastilaisuuksissa ja yrityksen sisäisessä tapahtumassa. Valokuvaus on aina ollut hauska ja pidetty aktiviteetti, jossa teeman mukaan taustoja ja teippauksia muuttamalla on saatu paljon erilaisia ja vaihtelevia ilmeitä. Paikan päällä koko tapahtuman ajan saatavilla oleva tekninen tuki ja kuvauskopinhoitaja on ihan ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme itse keskittyä asiakkaisiin ja myyntityöhön. Kuvat ovat laadullisesti hyviä ja taustat aina huolellisesti toimiviksi testattuja, suosittelemme!"
- Johnson&Johnson

”Partybooth oli aivan mahtava ohjelma pikkujouluissamme! Kuvien ottaminen oli niin hauskaa erilaisten asusteiden kanssa, että samat ihmiset kävivät kopissa monta kertaa. Kuvat jäivät mukavaksi muistoksi illasta. Kuvien taustan saimme itse muokata juhlien teemaan sopivaksi ja kaikki käytännön järjestelyt sujuivat mutkitta. Saimme juhlijoilta paljon kehuja PartyBoothista ja suosittelen PartyBoothia ehdottomasti muillekin!”
- Anni Lemettinen / Fonecta Oy

”Partybooth toimi upeasti ryhmähenkeä nostattavana, tavanomaisesta poikkeavana ohjelmanumerona pikkujouluissamme. Juhlaväkeä riitti boothiin jonoksi asti koko illan ja hauskat rekvisiitat olivat oiva lisä kuviin, joille voimme nauraa vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Party booth oli pikkujoulujemme ehdoton vetonaula.”
- Samuli Sepplä, toimitusjohtaja / Verkkokauppa.com

”Radio Nova teki kesällä mittavan kesäkiertueen ja sen lisäksi jalkautui festareille. Tapahtumiin haluttiin jotain uutta ja kivaa aktiviteettia, josta jäisi osallistujille kiva muisto. Näin löydettiin partybooth ja sen lisäksi, että siitä saatiin hauska ja erittäin suosituksi osoittautunut aktiviteetti tapahtumiin, saimme myös nostettua kiertueeseen ja kesään liittyvälle #some -seinälle kivoja kuvia koko kesän ajan sekä hyödynnettyä kuvia meidän Facebookissa.  Lisäksi kuviin sai kivasti oman brändin näkyviin.

Voin lämpimästi suositella partyboothia tapahtumiisi. Se sopii räätälöitävyyteensä ansiosta oikeastaan ihan minkälaisin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tahansa. Koko kesä hoitui hienosta ja meidän ei itse tarvinnut käytännössä huolehtia mistään. Osaava, ammattitaitoinen ja erittäin palvelualtis, näillä kolmella sanalla voi kiteyttää meidän kesämme partyboothin osalta. Tulemme varmasti käyttämään partyboothia tulevissakin tapahtumissamme.”
- Ria Tulivuori, projektipäällikkö / Radio Nova.

”Olimme tilanneet meidän häihin Partyboothin ja se oli paras päätös! Jonoa riitti koko illan ja kuvista saatiin hyvät naurut. Ihanaa oli myös se, että vieraat saivat siitä itselleen muiston. Saimme vielä kaikki kuvat tikulle, josta sitten jakelimme ystäville. Me naurettiin yksi ilta huutonaurua, kun katseltiin niitä…ihania kuvia ja mahtavaa jengiä! Saatiin vierailta todella paljon positiivista palautetta ja uskon heidänkin ottavan sen tulevaisuudessa johonkin pippaloihin. Itse tulen tätä käyttämään myös työni puolesta.

Laite toimitettiin paikan päälle ja asennettiin pelikuntoon. Mitään ongelmia ei ollut koko illan aikana ja laite noudettiin sitten seuraavana päivänä pois. Eli kaikki toimi todella hyvin! Iso peukku ja plussa:)!”
- Miia Salo, ravintolapäällikkö / Ravintola Amarillo, Oulu

”Varje år har vi öppet hus för alla BUU-klubben fans. I år var partybooth på plats och attraktionen var oerhört populär. Det köades och alla 1400 personer som besökte BUU-dagen fick med sig ett foto från dagen som minne. Ett stort tack för kunnig och hjälpsam personal som verkligen vet vad de gör.”
- Suzan Aledin, Producent BUU-klubben / Yle

”Järjestimme asiakkaamme henkilöstöjuhlan ja juhliin tilaamamme PartyBooth oli ehdottomasti illan vetonaula!”
- Lotta Huruskainen, tuotantojohtaja / Red Events Oy

”Järjestimme asiakkaan vuosijuhlatapahtuman salakapakka-teemalla ja yhdeksi aktiviteetiksi / ohjelmanumeroksi valikoitui Partybooth. Valokuvaus kavereiden kanssa muodostui baaritiskin ohella illan suosituimmaksi vierailukohteeksi, riemu oli rajaton ja kuvia otettiin huima määrä! Asiakkaan saama palaute on ollut todella positiivista ja me luonnollisesti olemme siitä iloisia! Kiitos Annalle onnistuneesta yhteistyöstä sekä mahtavan hauskasta rekvisiitasta!”
- Tero Laakso, tapahtumatuottaja / Eventgarden/BSG Marketing Oy

”Partybooth oli ehdoton hitti kampaajien ja yhteistyökumppaneidemme keskuudessa uusien tilojemme, GOLDWELL & KMS CALIFORNIA Academyn avajaisissa, huhtikuussa 2015. Oletettavasti kaikki vieraat kävivät kuvassa ja saivat näin välittömästi itselleen ihanan muiston tilaisuudesta.”
- Satu Kuisma,Trade Marketing Manager / Salon Finland I Kao Salon Division

”Kiitos Parthyboothille! Valokuvauskoppi oli loistava valinta ravintolamme avajaisbileisiin.

Vieraat laittoivat kuvansa Instagramiin/Facebookkiin ja saimme myös sitä kautta loistavaa näkyvyyttä ravintolallemme.”
- Annika Niemonen, ravintolapäällikkö, partner / Tony’s deli

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme somessa